Ukrayna’da bir sivilin vurulduğu anlar canlı kaydedildi! İşte o korkunç anlar..

Ukrayna’da bir sivilin vurulduğu anlar canlı kaydedildi! İşte o korkunç anlar..

DÜNYA

Rusya yapılan tüm uyarılara kulak asmayarak savaş yolunu açtı. Rusya ve Ukrayna savaşı resmen başladı. Rusya Başkanı Vladimir Putin, sabah saatlerinde Urkayna’ya özel askeri operasyon adı altında saldırmaya başladı. Ancak Ukrayna tarafından sivil halkın öldürüldüğü bilgisi gelse de Rusya bunun bir işgal olmadığını ve sivilleri hedef almadıklarını belirtti.

Ukrayna’dan gelen bir görüntü herkesin yüreğini sızlattı. Rusya’nın sivilleri hedef almıyoruz iddialarına rağmen açılan ateş ve yapılan bombalamalar sonrasında çok sayıda can kaybı yaşadı. Ukraynalı siviller güvenli bölgelere gitmek ve canlarını korumak için sığınaklara akın etmeye başladı.


 
MÜDAHALE DEVAM EDİYOR
Rusya Ukrayna savaşı devam ediyor. NATO’nun uyarılarına ve ABD’nin yaptırımlarına rağmen Putin, Ukrayna üzerinde ilerlemeye devam ediyor. Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik müdahalesi, ülke genelinde pek çok noktadan halen sürüyor.

Donbas bölgesinde Rus ayrılıkçılarının düzenlemiş olduğu saldırılarla ülke resmen ateş altına alındı. Aynı zamanda atılan füzelerle sivillerin can kaybı devam ediyor. Putin sivilleri hedef almayacaklarını ve vurmayacaklarını söylese de Rusya’nın sivilleri öldürdüğü görülüyor. Sosyal medyada yayılan görüntüler durumun ne kadar ciddi olduğunu bir kere daha ortaya koyuyor.

SABAH ERKEN SAATLERDE BAŞLADI
Ukrayna başkent Kiev dışında Harkov, Kramatorsk, Mariupol, Mykolaiv ve Odesa bölgelerinde sabah yerel saat ile 04.50’den sonra peş peşe patlamalar yaşandı. Bölge halkı sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla sabah saatlerinde bu patlamalara uyandıklarını belirtti.

İşte O Korkunç Görüntüler

Kamupersoneli.net

DİĞER HABERLER