Sabah Uyanınca Aç Karnına Yoğurt Yerseniz

Sabah Uyanınca Aç Karnına Yoğurt Yerseniz
Sabah Uyanınca Aç Karnına Yoğurt Yerseniz Ahmet Doğru

Güne başlarken ilk tükettiğiniz besinler kilo vermenizi daha da kolaylaştırabiliyor. Güne iyi şekilde, sağlıklı beslenerek başlarsak kilo vermek kolaylaşacağı gibi vücut sağlığımız da günden güne daha iyiye gider. Sabah uyandığınızda tükettiğinizde kilo vermenizi hızlandıracak besinler ise şöyle

Yoğurt: Sabahları kahvaltı yapmadan önce küçük bir kase yoğurt tüketmek oldukça yararlıdır. Yoğurt sindirim sistemimizin düzenli bir şekilde çalışmasını sağlar ve bütün gün daha rahat hissedersiniz. Diyetteyseniz yağsız veya yarım yağlı yoğurt tüketebilirsiniz. Fakat mide rahatsızlığınız varsa (gastrit,reflü vb.) sabahları yoğurt tüketmeyin.

Yulaf Ezmesi: Sabah kahvaltısında yulaf ezmesi yemek alışkın olmayanlar için başta oldukça zorlayıcı. Fakat yulaf vücuttaki kas oranını artırmak için oldukça yararlı bir besin. Bazı günler kahvaltınızda süte karıştırıp yulaf tüketmeyi deneyin İçine kuru meyve veya muzçilek gibi meyveler ekleyerek daha lezzetli hale getirebilirsiniz.

Lor Peyniri: Lor peyniri kas rahatsızlıklarının şifa bulmasında oldukça etkili bir besindir. Sabah kahvaltılarında mutlaka tüketmeniz gereken yiyeceklerden bir tanesi. Bağışıklık sistemini güçlendirir.

Yumurta: Yumurta herkesin bildiği gibi en fazla tok tutan besinlerdendir ve ciddi protein kaynağıdır. Kahvaltılarınızda mutlaka haşlanmış yumurta veya yağsız şekilde yapılmış omlet tüketin ki hem gün boyu tokluk hissedin hem de gereksiz yere fazladan yemek yemeyin.Sirkeli su: Sabahları bir bardak suya bir tatlı kaşığı sirke ve biraz bal eklemeniz metabolizmanızı hızlandırır ve daha hızlı şekilde kilo vermenize yardımcı olur.

Limonlu su: Aynı şekilde güne bir bardak suya yarım limon sıkıp içerek başlamanız da kilo vermenize yardımcı olacaktır. Kendi damak zevkinize göre bu alternatiflerden yararlanabilirsiniz. Elbette günün geri kalanında da sağlıklı ve ölçülü beslenmek, hafif de olsa hayatınızı daha aktif şekilde geçirmek kilo vermenizdeki en büyük etkenlerden. Sağlıklı günler dileriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Takdir Teşekkür Alana Karne Hediyesi Var, Devlet DESTEĞİ! Öğrencilere 5.104 TL Para Ödülü Verilecek!
Takdir Teşekkür Alana Karne Hediyesi Var, Devlet DESTEĞİ! Öğrencilere 5.104 TL Para Ödülü Verilecek!
Kimya mühendisi eski müsteşardan önemli uyarı! Bu şekilde sakın tüketmeyin
Kimya mühendisi eski müsteşardan önemli uyarı! Bu şekilde sakın tüketmeyin