Son Dakika: Ünlü Oyuncu Hayatını Kaybetti

Yeşilçamdan bir yıldız daha kaydı. Ömercik olarak tanınan ve çocuk yıldız olarak tanınan Ömercik Hayatını kaybetti

Son Dakika: Ünlü Oyuncu Hayatını Kaybetti
Son Dakika: Ünlü Oyuncu Hayatını Kaybetti Menekşe Yalçın

Türk sinemasının bir dönem çocuk oyuncu rollerini başarıyla can veren Ömer Dönmez'in gelen son dakika haberine göre hayatını kaybetti duyuruldu. Ünlü oyuncun uzun süredir tedavi gördüğü mide kanserine yenik düşerek hayatını kaybettiği duyuruldu. Öte yandan vatandaşlar gelen acı haberin ardından severek izledikleri ünlü oyuncuya ilişkin arama motorlarında yoğu olarak Ömer Dönmez öldü mü, neden öldü? şeklinde sorularla araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Ömercik filmelerinin ünlü oyuncusu Ömer Dönmez öldü mü, neden öldü? İşte son dakika haberinin tüm detayları...

Yeşilçam'ın Ömercik'i olarak bilinen usta oyuncu Ömer Dönmez hayatını kaybetti. Ömer Dönmez'in hayatını kaybettiğinin duyurulmasının ardından vatandaşlar Yeşilçam'da Ömercik karakteri ile hafızalarda yer edinen Ömer Dönmez kimdir, Ömer Dönmez neden öldü sorularına yanıt aramaya başladı. Peki Ömer Dönmez kimdir, hastalığı neydi, neden öldü? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

ÖMER DÖNMEZ NEDEN ÖLDÜ?

Ömer Dönmez bir süredir Mide kanseri ile mücadele ediyordu. Birçok usta isimle birlikte sahne alan Yeşilçam'ın Ömercik'i Ömer Dönmez mide kanserine yenik düştü ve hayatını kaybetti.

ÖMER DÖNMEZ KİMDİR?

1959 doğumlu Ömercik ya da gerçek adıyla Ömer Dönmez, 4 yaşında kamera karşısına geçti. 60’lı ve 70’li yıllarda 40’a yakın filmde oynadı. Her oynadığı film onu biraz daha şöhrete ulaştırıyor ve ‘Ömercik’ adı başrol oyuncularının arasına yazılıyordu. Teyze kızı Ayşecik’le birlikte oynadığı ‘Yedi Cüceler ve Pamuk Prenses’i ‘Ayşecik’le Ömercik’, ‘Hayat Sevince Güzel’ gibi yapımlar onu sinemanın adı unutulmayacak çocuk yıldızları arasına sokmuştu.

Dönmez, 17 yaşındayken geçirdiği talihsiz bir kaza nedeniyle de sol gözünü kaybetmişti. Arabanın gevşeyen kelebek camı vidasını sıkmak için elindeki tornavidayla çalışırken, yukarıdaki delikten bakmak isteyince kayan tornavida gözüne saplanmıştı. Daha sonra bir süre büfecilik ve taksicilik yaptı. Ömercik en son, İkinci Bahar dizisinde bir kuruyemişçiyi canlandırmıştı.

Filmlerdeki değişmez rol arkadaşı Ayşecik olarak tanınan Zeynep Değirmencioğlu ise kuzeni oluyordu.

Ömer Dönmez öldü mü ile ilgili görsel sonucu

 

ÖMER DÖNMEZ NEDEN ÖLDÜ ÖMERCİK FİLMİ OYUNCUSU ÖMER DÖNMEZ KİMDİR ömer dönmez ömercik kimdir ömercik hayatını kaybetti
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Takdir Teşekkür Alana Karne Hediyesi Var, Devlet DESTEĞİ! Öğrencilere 5.104 TL Para Ödülü Verilecek!
Takdir Teşekkür Alana Karne Hediyesi Var, Devlet DESTEĞİ! Öğrencilere 5.104 TL Para Ödülü Verilecek!
Kimya mühendisi eski müsteşardan önemli uyarı! Bu şekilde sakın tüketmeyin
Kimya mühendisi eski müsteşardan önemli uyarı! Bu şekilde sakın tüketmeyin