Neden Bazı Aile Üyelerinin Evinize Girmesine İzin Vermemelisiniz?

« geri 3 / 3 ileri »
Bir gün, sonunda kaldırabileceğim kadarına sahip oldum. O gitmişti ve eşim sinirlenmekle annesinin ona kötü bir anne gibi hissettirmesi arasında neredeyse 2 gün boyunca ağladı. Birkaç gün sonra annesi eve geldi. Ona açıkça neler olduğunu ve buna daha fazla katlanamayacağımı anlattım. Kayınvalideme, o andan itibaren bir değişiklik görene kadar artık eve girmesine izin verilmediğini söyledim.

Kocamın cenazesi için hazırlanmaya çalışırken üvey kızım odama geldi ve benden iş kamyonumuz olan kocamın 90 bin dolarlık kamyonunu üvey oğluma vermemi istedi. Ona kesinlikle OLMADIĞINI söyledim! Omuzlarımı ovuşturdu ve şöyle dedi: "Sorun değil, fikrini değiştireceksin, sadece zamana ihtiyacın var!"
Ona kocamın ölümünü maddi sebeplerle yapmayacağını, kamyonunun onlara asla teslim edilmeyeceğini söyledim. Hala yürütmem gereken bir iş vardı. Çok acı vericiydi ve açıkça kocamın ölümünün kendileri için bir maaş günü anlamına geldiğini düşünüyorlardı. Üvey oğluma böyle bir şeyin olmayacağını zaten söylemiştim. 

Evimde bir doğum günü partisi düzenledim ve karımın ailesini ve benim ailemi davet ettim. Bir havuzumuz var ve kurallardan biri de havuz kenarında koşmamak. Eşimin en büyük erkek kardeşi (o sırada 49 yaşındaydı) çocuklarını havuza doğru koşmaya ve kovalamaya devam etti. Birkaç kişi olsaydık sorun olmazdı ama etrafta ve havuzda yaklaşık 25 kişi vardı.
Daha sonra koşarken kaydı ve düştü. Oldukça sert düştü ama partiye devam etti. Yaklaşık 3 hafta sonra bir avukat tuttu ve düşüşüm nedeniyle bana dava açtı. Kameralarımın üzerine yazılmadan önce yalnızca 2 haftalık video tutabildiğini bildiği için bu kadar bekledi. Bana büyük bir yaralanma geçirdiğini, bu kardeşinin karıştığı birden fazla araba kazası nedeniyle insanlara dava açtığını söyledi.
O kazandı, cebimden hemen etkilenmedim ama ev sahibimin sigortası ona yaklaşık 160 bin dolar ödedi. Aynı zamanda ev sahibimin sigortası yılda 2000 dolar arttı. İşte 16 yıl sonra buradayız ve ben hala yılda fazladan 2000 dolar ödüyorum. 
Şaşırtıcı aile sırlarına rastlayan bireylerin gerçek yaşam deneyimlerini araştırırken bize katılın . Beklenmedik açıklamalardan şaşırtıcı keşiflere kadar bu anlatılar, aile dinamiklerinin karmaşıklığına kısa bir bakış sunuyor.

EN ÇOK OKUNANLAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Takdir Teşekkür Alana Karne Hediyesi Var, Devlet DESTEĞİ! Öğrencilere 5.104 TL Para Ödülü Verilecek!
Takdir Teşekkür Alana Karne Hediyesi Var, Devlet DESTEĞİ! Öğrencilere 5.104 TL Para Ödülü Verilecek!
Kimya mühendisi eski müsteşardan önemli uyarı! Bu şekilde sakın tüketmeyin
Kimya mühendisi eski müsteşardan önemli uyarı! Bu şekilde sakın tüketmeyin