Neden Bazı Aile Üyelerinin Evinize Girmesine İzin Vermemelisiniz?

« geri 2 / 3 ileri »

4 erkek kardeşim var ve üçüncüsü yetişkin olarak ziyarete gelirdi. Her ziyaretimde evimden bir şeyler kayboluyordu. Genellikle DVD ya da tornavida ya da dışarıda kalan birkaç dolar gibi küçük şeylerdi.
Kaybolmaların sadece onun ziyareti sırasında gerçekleştiğini fark edene kadar bu durum yıllar boyunca devam etti. Onunla dışarıda buluşmak için dışarı çıkmaya başladım ve verandada ziyaret ettik. Neden içeri girmediğimizi sorunca gelmeyi bıraktı, ben de ona söyledim. Noel Şarkısı / Quora
Şükran Günü'nde kalmaya bir misafir geldi, kedilerimiz ve köpeklerimiz olduğu konusunda uyarmıştım. Neyse geldiler. Misafir yatak odamıza eşyaları açmaya gittiler. Yarım saat sonra eşim yanıma geldi ve bir sorun olduğunu söyledi.
Yatakların çarşaflarını sökmüşler, şilteyi parçalamışlar. Korku dehşeti, kedi kürkü vardı. Hemen dedim ki, "Aman Tanrım, burada kalamazsın, belki de bir otele gitmelisin." Onlar yaptı. Akraba oldukları için biz medeniyiz ama artık kalmaya davet edilmiyorlar. Susan Macuna / Quora

Teyzem hayvanlardan nefret eder, kapıyı açıp "Haydi köpekçik" dedi ve köpeğimi dışarı çıkardı! Kaçtı, saatlerce onu aradım!
Onu bulduğumda kaybolduğunu ve korktuğunu söyleyebilirdim. O ana yolda koşuyordu, ben de yan sokaktan geçiyordum ki onu gördüm. Adını bağırdım, kafasını çevirdi, beni gördü ve bana doğru koştu. Beni bulduğuna o kadar mutluydu ki! 
2. eşimle evlendiğimde eski kayınvalidem düzenli olarak eve gelirdi. Eşim gittiğinde çoğu zaman duygusal açıdan çok üzülür ve neredeyse her zaman ağlardı. Annesi gelip ona ya kızını yanlış yetiştirdiğini söylerdi ya da onunla şunu şunu yapması gerektiğini söylerdi. Karımı kasten küçümsemek değildi ama yine de bu onu çok üzüyordu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Takdir Teşekkür Alana Karne Hediyesi Var, Devlet DESTEĞİ! Öğrencilere 5.104 TL Para Ödülü Verilecek!
Takdir Teşekkür Alana Karne Hediyesi Var, Devlet DESTEĞİ! Öğrencilere 5.104 TL Para Ödülü Verilecek!
Kimya mühendisi eski müsteşardan önemli uyarı! Bu şekilde sakın tüketmeyin
Kimya mühendisi eski müsteşardan önemli uyarı! Bu şekilde sakın tüketmeyin