Daha neler göreceğiz evdeki tüm porselenler çöpe Mi? Çinlileri nasıl bilirdiniz?

Daha neler göreceğiz evdeki tüm porselenler çöpe Mi? Çinlileri nasıl bilirdiniz?

İLGİNÇ

Off nerden başlasam ne kadarını söylesem 
Hani biz bu Çinlileri eleştiriyoruz ya pisler, böcek yiyorlar, bu yüzden coronavirüs oldular diye.. hatta iğreniyoruz ya kedi köpek yiyorlar diye.... Biz yemiyoruz dimi? Siz öyle sanın!
Biz Çinlilerin yediğinden yiyoruz hatta sonra oturup bir de Çinli nin kendisini yiyoruz bunu paylaştığım için önce tiksinirsiniz ama belki farkindalik uyandirdigim için sonra teşekkür-dua edersiniz.
Çin dünyanın en kalabalık ülkesi. Bildiğin ordu! Bunlar tras olup saç kesiyor. Milyarlarca insan. Onlar için atık, çöp ama sistein üreticileri için bedava hammadde. Çin'den topladıkları tonlarca insan saçından sistein üretiliyor. Sistein unlara katılıyor. Çünkü unu beyazlatiyor. Kabartıyor. Ekmeğimiz pamuk gibi unumuz beyaz! Afiyetle yiyoruz. Yediğimiz ekmek, çinlinin saçı!
Bu millet en çok kedi köpek domuz tüketiyor. Onların kemikleri ne oluyor? Kemiği insanlar doğrudan yiyemeyecegine göre... Kemikler yakılıp toz haline getiriliyor. Ne yapılıyor? Bone! Porselen tabak! Altını çevirin o tabagin chinabone oldu mu size köpek kemiginden üretilmiş harika görünümlü bir porselen tabak. Biz de onun içine güya helal yemegimizi koyup yiyoruz. Tüm derdimiz görüntü şıklık... İnce porselen beyaz un.
jelatin de öyle değil mi pürüzsüz berrak şekerlemeler bisküviler...
Kendileri yediği gibi bize de yediriyorlar. Çinlilerle ilgili bir şey daha var ki insanlığın bittiği an! Aman Yarabbi bizi bu işe bulaştırma şunlar derken kozmetik çıkıyor karşımıza... Çocuk yiyor bu millet cenin yani... Bunu aleni yapıyorlar. Henüz bunu bize yediremediler ya bari oramiza buramiza sürmek istediler. Başardılar! Çoğu kozmetik ürünlerinde özellikle gençleştirici yaşlanmayi azaltıcı gençlik iksiri vs. tarzı ürünlerde mevcut. Yemediysek de yüzümüze sürdük. O görseli de paylasmaya ne midem ne insanligim izin vermedi. Şerefli insanın hazmedemeyecegi şeyler vardır. Suyunun suyu dâhi olsa kabul edemeyiz. Allah'ım daha fazla yazmayacağım. Sen ümmet olarak hepimizin gözünü aç. çinliler cenin

(Alıntıdır...)

DİĞER HABERLER